Bli medlem

Stora krafter verkar för allt som vi inte står för. Krafter som anser att naturen klarar sig bäst själv. Att människan inte ska lägga sig i naturens gång. Idéer om att det kan uppstå en jämnvikt i naturen bara vi låter den sköta sig själv.

Vår uppfattning är att brukandet är själva förutsättningen för nuvarande och kommande generationer. Såväl människor som växter och djur. Brukandet av naturen, på ett miljömässigt hållbart och långsiktigt sätt, garanterar såväl skyddet för naturens biologiska produktion som bevarandet av biologisk mångfald och värnandet om naturens upplevelsevärden, allt till gagn för hela samhället

Vill du stödja föreningen ekonomiskt så går det bra att använda sig av vårt bankgiro i Swedbank som är 158-9936. Allra helst ser vi att du också blir medlem genom att fylla i formuläret här nedan. Vi önskar dock inte mer än 160,000 kr från någon givare eller medlem.

Bli medlem

Obligatorisk medlemsavgift

Avgift per person 200 kronor
Familjemedlem 25 kronor per medlem

Frivilligt stöd
Brukar du mark och anser att det är viktigt att man även i framtiden kan göra det ser vi gärna att man betala in ytterligare stöd. Kutym är att man betalar in 2,50 kronor per hektar produktiv mark eller efter förmåga men allt stöd tas tacksamt emot.

Förnamn (obligatorisk)

Efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer och ort (obligatorisk)

E-postadress (obligatorisk)

Telefonnummer

Markägare

Antal familjemedlemmar

Lägg till familjemedlemmar

För att verifiera att du är människa, vänligen svara på nedanstående fråga

Att betala: 200 kr.

 

8 Trackbacks

Lämna ett svar