Namninsamling mot kilometerskatten!

Nu får det faktiskt vara nog, nu stoppar vi dumheterna.

För hela Sverige är det vitalt att landsbygden kan utvecklas och att resurserna brukas. Den föreslagna kilometerskatten kör landsbygden i konkurs och på sikt leder det till att hela Sverige sjunker utan att det blivit någon som helst miljönytta.Skatten riktar sig mot tung trafik, det vill säga de typer av transporter vi har på landet. Utredaren hoppas på intäkter till statskassan om drygt tre miljarder, varje år! Det får den nyss presenterade förslaget från landsbygdskommittén att framstå som en parentes.

Tidigare löften från både statsminister Löfven och landsbygdsminister Bucht om att kilometerskatten inte ska drabba landsbygdens konkurrenskraft förefaller vara en lögn.

Skriv på denna namninsamling här »

Kommentera