Köp boken Växer blåbär i skogen?

Boken till alla som älskar jord och skog

Boken Växer blåbär i skogen? är en berättelse från svenska landsbygden. Här skriver flera olika människor som har bestämt sig för att leva utanför städerna och bruka jorden och skogen. Du möter människor från byar och skogar, från säterier och från slott. De berättar om sina drömmar och om sina liv, om relationen till naturen, om besvikelser och motgångar, om  känslan att äga mark och om hur de tycker att vi ska leva i ett framtida hållbart samhälle.

I boken möter du bland andra förre statsministern och skogsägaren Göran Persson, skogsägarna Marie Andre’, Elisabet Berglund, Bengt Byström, Ambjörn Johansson, Peter Edholm, Ulf Bergkvist och Ann Littorin, viltmästaren Eric Ringaby, ordförande LRF Västerbotten Arne Lindström samt grundaren av Naturbrukarna Rickard Axdorff. Köp en bok till dig, till dina anställda eller varför inte till en god vän.

Priset är 189 kr per styck inkl. moms exkl. 25kr i fraktavgift, faktureras vid leverans. ISBN 978-91-982931-0-4. Boken levereras löpande.

Klicka på boken här så finner du en pressbild  Pressbild_Omslagbok

Antal böcker Pris: -kr inkl. moms.
Leveransadress & fakturaadress
För- & Efternamn (obligatorisk)
Adress (obligatorisk)
Postnr. & ort (obligatorisk)
Din epost (obligatorisk)
Ev. företagsnamn
Organisationsnummer

3 Trackbacks

Lämna ett svar