Vargjakt

vargjakt_mia_petzall
Idag verkar det som om vargjakten tillåts starta. Vi hoppas att våra följare, medlemmar och alla andra som nu får förvalta naturresurserna på ett långsiktigt miljövänligt och hållbart sätt lycka till med jakten.
Samtliga kriterier för att kunna bedriva en mindre begränsad jakt är uppfylld. Det är en liten minoritet, några personer inom statlig förvaltning, vår miljöminister med politisk svans, samt en mindre grupp av personer inom den gamla miljörörelsen som anser annorlunda.
Till alla sanna miljövänner som nu fått sitt människovärde delvis åter. Som fått ett hopp om en förvaltning av naturens resurser där det tas ansvar för helheten. Till er önskar vi att dagen förlöper väl på Dianas stigar.   

Med vänlig hälsning,
ordförande Axdorff 

 

Foto: SJF

Kommentera