Du kan påverka

Det är individens beslut och åsikter som sätter spelreglerna. Har du tidigare upplevt att politiker och samhället ignorerar din röst. Vi hjälper till med att föra fram medlemmars åsikter. Vi vet nämligen att det finns mängder med personer som har intressanta och gripande berättelser. Tyvärr är det många som drar sig för att föra fram sin ståndpunkt. Anledningarna till detta kan vara många men om du tar kontakt med oss så kommer vi försöka hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Eftersom telepati är en dålig kommunikationsmetod föreslår vi att du tar det första steget och kontaktar oss. Vi hjälper dig att uttrycka dig och att bli publicerad inte bara via våra kanaler utan vi får in dig i annan media också.

 

Börja med att kontakta Jesper Jönsson på E-post jesper@naturbrukarna.se eller ring honom på telefon 070 – xx xx xxx.

Lämna ett svar